Partners

Obs de Eevliet zoekt de samenwerking met externe organisaties om vanuit hun kwaliteiten het onderwijs te versterken. Er is een samenwerking gerealiseerd met:

Iris Latin

Dans, bewegen, lachen, muziek, lekker zweten en ontspannen', dit is waar het om gaat in een zumba-les. De kinderen krijgen een aantal keer per jaar Zumba-les.

De Kunstkamer

De Kunstkamer te Scherpenisse is een broedplaats voor kunst(educatie) en cultuur. Er vinden zeer uiteenlopende inspirerende activiteiten plaats zoals tentoonstellingen, cursussen, (muziek)voorstellingen, lezingen, theater, filmavonden en kinder- en volwassenen ateliers.

Binnen deze ateliers ontdekken deelnemers naar aanleiding van het werk van oude meesters en hedendaagse kunstenaars onder leiding van Willemien van Dijke al doende verrassende manieren van tekenen, schilderen, grafiek e.d.

Met ingang van het nieuwe schooljaar zal Willemien ook regelmatig met de kinderen van de Eevliet op beeldende ontdekkingsreis gaan, door op projectbasis kunstlessen op school te komen verzorgen.

Meer informatie over de Kunstkamer, zie : www.kkhh.nl