Partners

Obs de Eevliet zoekt de samenwerking met externe organisaties om vanuit hun kwaliteiten het onderwijs te versterken. Er is een samenwerking gerealiseerd met:

Buurtsportcoaches & Jongerenwerk

Door heel het schooljaar worden er leuke sportieve activiteiten georganiseerd in het dorp. Door middel van flyers en posters worden kinderen enthousiast gemaakt om mee te doen aan een activiteit buiten schooltijd. Via onderstaande link kom je op de website en blijf je op de hoogte van alle activiteiten.

Team jij op Tholen

De Kunstkamer

De Kunstkamer te Scherpenisse is een broedplaats voor kunst(educatie) en cultuur. Er vinden zeer uiteenlopende inspirerende activiteiten plaats zoals tentoonstellingen, cursussen, (muziek)voorstellingen, lezingen, theater, filmavonden en kinder- en volwassenen ateliers.

Binnen deze ateliers ontdekken deelnemers naar aanleiding van het werk van oude meesters en hedendaagse kunstenaars onder leiding van Willemien van Dijke al doende verrassende manieren van tekenen, schilderen, grafiek e.d.

Ook komend schooljaar zal Willemien regelmatig met de kinderen van de Eevliet op beeldende ontdekkingsreis gaan, door op projectbasis kunstlessen op school te komen verzorgen. Voor meer informatie zie:

Kunstkamer